torsdag 12 januari 2012

Pust!


God morgon mina fina vänner :)

Igår blev det full fart efter jobbet.
Först åkte jag och handlade till middagen, kom på att det var lika bra att handla till dem andra middagarna i veckan samtidigt så det blev lite av en veckohandling.
En stressig sådan, jag skulle ju bara köpa köttfärs och ägg till maten.
Åkte hem, hämtade barnen på fritids och dem hade inte ätit nåt mellis av nån anledning?
Gjorde mellis först och främst. Plockade fram L's träningskläder så det skulle vara lätt för honom att bara ta på sig och åka när han kom hem.
Sedan började jag förbereda middagen i all hast.
Fixade köttfärsen tills det blev dags att skjutsa barnen, den ena till kompis och den andra till träningen.
Åkte hem igen, fortsatte med maten...tömde diskmaskinen, plockade ur barnens skolväskor och sedan körde jag igång en maskin tvätt.
Fortsatte sedan med maten, lagom till N kom hem från jobbet. N o K var jättehungriga så dem fick käka före oss. Jag åkte istället och tittade på L's träning.
När vi kom hem därifrån var barnen knallhungriga så jag värmde på maten lite så vi kunde käka.
Sedan var det diska, städa undan och göra matlådor som gällde.
Barnen satte sig vid datornerna - läste läxorna och N parkerade sin stjärt i soffan så jag passade på att plocka undan i huset, dammsuga och vika tvätten som hängde och var torr.

My wish :)

Det lämnade plats till den nytvättade tvätten.
Sprang runt i huset som en vettvilling med all tvätt och portionerade ut allt. Passade på att städa barnens rum lite medans jag var därinne och la dem nytvättade kläderna i deras garderober. 
Vattnade lite blommor, bäddade rent i nästan alla sängar. Packade barnens skolväskor. Sedan nattade jag barnen snabbt o lätt och kunde fortsätta med att tömma diskmaskinen, ladda en ny och gå ut med soporna.
Sedan satte jag mig faktiskt i soffan tills jag kunde hänga maskin två.
När jag hängt tvätten så kom jag upp till ett hus som var fullkomligt överöst med värmeljus, det var N's sätt att visa uppskattning för allt jobb jag gjort under tiden han suttit i soffan och pillat sig i naveln :)


Då var det te och lite choklad som gällde och och filmen A lot like love ♥

Sweet Ashton ♥


Kunde faktiskt sitta och koppla av med gott samvete.
Efteråt kom jag på att det egentligen inte var värre än vanligt. Jag brukar dock inte byta sängkläder eller vattna varje dag ;)

Somnade som en liten bebis.
Väcktes av L som kom upp till vårt sovrum och frågade varför jag låg och sov...hade glömt att jag på prov hade ställt alarmet på hans mobil för att testa och se om han kunde väckas. DET GICK!!!
Fy fasen det sparar hur mycket tid för mig som helst om mornarna.
//Nu ska jag bara introducera det för min lilla son oxå :) Tänk om det skulle funka?! ;D\\
Så jag gick upp med honom, väckte W en gång, duschade, väckte W gång 2, klädde på mig, väckte W gång 3...hjälpte honom till slut på med kläder och tandborstningen. Sedan ner (höll på att halka o slå ihjäl mig i trappan) och gav W lite frulle, plockade ordning efter N's kvällsmys (kaffekopp, snusdosor, snorpapper och en ölburk) i soffan :/ och så proppade jag in alla sängkläder i maskin och satte igång den så den ska va klart tills jag kommer hem ikväll. Hann inte vika kläderna som var torra sedan gårkvällen, inte heller tömma torktumlaren :( Har lite ångest att veta att jag blir tvungen att ta det när jag kommer hem ikväll.
Har förvisso inget annat som ska göras, jag får vara hemma o fixa o dona hela kvällen. Ska bli sköööönt!

Puh. Nu är jag på jobbet, jobbar som fan under tiden som jag försöker blogga.
Går sådär. Detta inlägget har tagit ca 2 timmar att skriva ;)
Försöker skola in nya G oxå :) Hon är så duktig.

På återseende folket ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar